Hur ser framtiden ut?

Vad skulle du vilja veta om du kunde se in i framtiden? Personligen är jag lite rädd för att veta för mycket men jag vet att andra skulle vilja veta allt. Jag nöjer mig med att läsa horoskop för då får man en mer allmän uppfattning om vad man kan förvänta sig. Men tänk att möta någon som kan berätta exakt om hur din framtid blir... Jag skulle då kanske vilja veta tre saker. 

Detta vill jag veta om min framtid

Jag har funderat en hel del på sånt här så det är inget jag bara sitter och hittar på just nu. De saker jag verkligen vill veta är:

  1. Hälsan: Kommer jag att ha problem med min hälsa när jag blir äldre och hur ska jag göra för att se till att må bra? Jag tror att om man får reda på saker om sin hälsa så kan man påverka det så man håller sig frisk längre. 
  2. Lycka: Kommer jag att bli lycklig? Fast det är en vansklig fråga för tänk om svaret blir ett nej! Då kommer man ju vilja veta mer. 
  3. Familjen: Kommer min familj att leva länge och lyckligt? 

Jag vill inte veta vilken dag jag ska dö och att fråga efter veckans lottorad är meningslöst. Är det meningen att jag ska vinna en stor summa pengar så gör jag det, annars skulle spådomen nog ge mig fel nummer ändå. Vad vill du veta om din framtid? Skriv gärna och berätta, jag är nyfiken!  

3 May 2023