Vill du byta dina fönster?

Något många glömmer bort, det är sina fönster. Dels att de faktiskt behöver putsas ett par gånger per år, men även att de efter en viss tid kan behöva bytas ut. Bor du i ett äldre hus, där det aldrig skett ett fönsterbyte, så kan det vara läge att se över om det är dags. Sen kan det även vara av anledningen att du renoverar upp husets fasad och vill byta till passande fönster. Oavsett varför du vill byta fönster Jönköping, se till att välja bra fönster, med rätt värden! Sen är det ju bra med att välja fönster som passar huset samt som har de funktioner du vill att de ska ha.

Välja rätt fönster

När du ska välja fönster, tänk dels på hur de kommer att se ut från utsidan av huset, men även hur de kommer att se ut interiört! Se till även så att de passar ditt hus arkitektur och så klart tidsepok. Moderna fönster passar sällan in i ett sekelskifteshus till exempel. Dock kan man med bra tillbehör som spröjs, handtag och annat få helt nya fönster att passa in på bra sätt.

Sedan var det ju detta med funktioner. Det är då hur de ska öppnas, inåt eller utåt, eller om de ska vara helt fasta. Dock är det att rekommendera att de går att öppna upp. Enklare då du ska putsa dem samt skönt att kunna vädra ut i huset var du vill!

22 Feb 2022