Så packar du och flyttar bakutrustningen vid flytt

Om du tycker om att baka och ställa till med stor fika för dina vänner och familj och ska flytta så har du säkert en massa olika apparater och annan utrustning som behövs för att baka.

I det här inlägget så kommer vi att ge er några tips på hur du packar och flyttar din bakutrustning så att allt kommer fram till ditt nya kök i ett stycke utan att det tagit skada eller försvunnit i flytten.

Vill ha du hjälp av en professionell flyttfirma så kan ni kolla in flyttstadtjanst.se hemsida.

Steg för steg på hur du packar och flyttar din bakutrustning vid flytt

Här nedan så kommer vi att gå igenom steg för steg hur du kan göra för att packa din bakutrustning och flytta till ditt nya hem så att du kan komma igång snabbt igen med din bakning.

1. Gör en lista över all din bakutrustning

Börja med att göra en lista över all utrustning som du behöver packa. Detta hjälper dig att hålla dig organiserad och se till att du inte glömmer något.

2. plocka isär och sortera

Det andra steget är att plocka isär det som går att plocka isär för att ge mer plats åt din bakutrustning i lådorna du ska packa. Sortera upp så att allt inte blir en enda stor blandning så du vet var allt finns. Sen kan man märka upp lådorna med en märkpenna för att göra det ännu enklare att hitta rätt låda när du ska packa upp allt.

3. Skydda din bakutrustning med bubbelplast eller packpåsar

Om du har några ömtåliga föremål ska du se till att packa dem omsorgsfullt så att de inte skadas under transporten. Använd bubbelplast eller packpåsar för att skydda dem.

4. Packa ner det i lådorna

När allt är packat lastar du lådorna i flyttbilen. Försök om möjligt att ha de tyngre lådorna nära framsidan och de lättare lådorna nära baksidan så att de inte välter under flytten.

5. Packa upp, bocka av och lägg på sin rätta plats

Lasta av allt i ditt nya hus och packa upp och bocka av allt från din lista som du skapade i första steget. Se till att allting läggs undan på sin bestämda plats så att du lätt kan hitta det när du behöver det.

25 Nov 2022