Det ska vara kul att laga mat

Det är ju främst baka som är min grej, men man måste ju ha mat med, varje dag. Bra länge tyckte jag att det var riktigt trist att laga mat. Men det var väl för att jag hade noll fantasi och inspiration i köket till det. Men så blev jag tipsad om matkasseguide.se. På den sidan kunde man jämföra olika matkassar. Ni kanske har hört talas om det, alltså matkassar? Det är ju olika företag som har kassar de levererar. I dessa kassar finns det råvaror och det finns recept. Dessa kassar kommer direkt till dörren och så är det bara att laga det som står!

Så smidigt

Jag bestämde mig för att testa en sån kasse och jag säger bara wow! Den första kassen innehöll en massa goda rätter och så råvaror att laga dem med. Ibland ska man ha vissa basvaror hemma, men det har ju de flesta. Jag känner att nu är det roligare att laga mat. Man får mer lust till det när man redan har klara recept att följa. Jag tror defenitivt att jag kommer fortsätta med detta.

Snart dags planera nyårsmeny

Till nyår har jag ingen kasse, utan det får bli eget. Men det ska bli kul att göra det med. Ska sätta mig nu och planera in det tänkte jag. Det lutar åt trerätters middag. Kommer ha vänner över hit på nyårsafton nämligen och då måste jag ju servera god mat, eller hur!

27 Dec 2018