Drömmer om att åka till Mexico!

Jag har kollat en hel del på resor till Mexico det senaste. Det är ett land jag alltid velat besöka. Har ätit en del bakverk som är därifrån, men aldrig besökt det! Det finns flera resor till Mexico på nätet men jag har fastnat för inca.se. De verkar veta det mesta som är värt att veta om dessa länder! Så ska jag boka en resa till Mexico så blir det med inca.se! 

Se och göra i Mexico

Mexico har massa att erbjuda, det är både sol och bad, så väl som kultur och upplevelser. Läste på inca.se att Mexico har en av världens största moderna städer men att de även har lämningar av indiankulturer som Mayafolket och Aztekerna. Man kan alltså se allt från moderna byggnader till uråldriga pyramider! Sedan kan man ju även njuta av den goda maten från det mexikanska köket. 

Läste mer om vad Inca Tours kan erbjuda när det gäller resor till Mexico. De har en resa som de kallar för Mexikos kulturskatter. Den passar om man vill uppleva en del av historien och se Mexikos kultur och dess skatter på nära håll. Med denna resan får man bland annat uppleva:

  • Stadsrundtur med besök på antropologiska museet
  • Heldagsutflykt till den arkeologiska platsen Teotihuacán
  • Stadsrundtur samt utflykt till Indiansamhället San Juan Chamula och Zinacantan
  • Heldagsutflykt till Uxmal en av Mayakulturens betydelsefulla städer, samt ruinerna vid Kabah
  • Utflykt till den storslagna ruinen Chichen Itza

Jag blir grymt sugen på att boka mig en resa hit! Så det kanske blir så!

3 Mar 2018