Göra naglarna lite vackrare

När man håller på och bakar, då ska man inte ha nagellack eller så på sina naglar. Det är bra att hålla dem omålade. Dock kommer det tillfällen när man vill göra dem lite snyggare. När man ska bort på fest eller på ett bröllop eller så. Så är fallet nu, för mig. Jag har blivit bjuden på ett bröllop och känner att jag kanske borde göra naglar Göteborg, med manikyr och så kanske även sätta dit extra naglar. Eller ja, att de gör såna med akryl ni vet. Detta bröllop är viktigt för mig, då det är en nära vän som gifter sig och jag ska vara brudtärna. Så det gäller att man är snygg.

Piffa till sig ännu mer

Utöver göra naglar Göteborg så funderar jag på att även fixa håret. Kanske ta en klippning och färgning? Sedan få det upsatt på ett snyggt sätt. Vad man ska ha på sig, är ju redan bestämt, då vi alla brudtärnor ska ha likadana klänningar. Tack och lov har bruden bra smak, så det är snygga kläningar. Dock funderar jag på om man ska byta om sedan till bröllopsfesten?

Ansvarar för fikat

Självklart ansvarar jag för alla kakor, som bjuds på till kaffet. Hon, min vän frågade även om bröllopstårtan, men jag sa det att det är bättre hon beställer det av ett proffs på såna. Det är ju ändå en viktig del av bröllopet så att säga.

30 Sep 2018