Rejäl storstädning är skönt att göra!

Städa hemma, det är ett måste, och det är en av de saker jag inte gillar. Dock är det skönt att få en rejäl storstädning lite då och då! Men jag ska berätta en hemlighet. Jag gör inte min storstädning själv, det är en städfirma som gör den åt mig! Jag har anlitat storstädning Stockholm flera gånger nu och det blir så bra! Ofta så kommer de två gånger om året. En inför sommaren och en inför julen.

Städning alla veckor på året

Jag ska berätta en hemlighet till! Det är att detta städföretag som gör min storstädning Stockholm, de kommer även en gång i veckan hem till mig och städar! Så Jag har dels storstädningar två gånger om året, men även hemstädning en gång i veckan. Det gör att jag får tid till annat. Det städföretag jag anlitar heter Städenergi. När man anlitar dessa så garanteras man att det blir en väl utförd städning. Detta städföretag har en nöjd kund garanti så att man som kund alltid ska bli nöjd med städningen. Städföretaget följer beskrivningar och checklistor när de utför städningar. Det är ju bra. Sedan har de ett system där jag ser när de kommer till mig och när de går därifrån, då de checkar in och ut. 

Det går att boka till extra städningar som fönsterpustning med mera också om man vill från detta städföretag och det är ju bra. De städar dessutom även åt företag, så har du ett kontor eller så så kan även du anlita dem till det.

 

1 Feb 2018