Sälja kakor som andra bakat?

Jag gillar ju allra mest mina egna kakor och bakverk, men ibland händer det att jag köper av grannarnas barn. De är med i olika föreningar, och olika idrottslag och de är ute efter att tjäna pengar till laget. Många gånger så är det just då kakor som de säljer och jag får lov och säga att de är goda de med! Minns när jag var yngre, då tjänade vi pengar till laget genom att sälja lotter och julkalendrar och annat. Men kakor är ju att föredra alla gånger!

Smart sätt att tjäna pengar på

Det är inte bara barn, som vill tjäna pengar till laget som säljer dessa kakor. Det är även andra föreningar som valt just detta. Det är ju så att ätbara saker är det som går allra bäst att sälja. Tror att om jag skulle sälja mina kakor så skulle de säkert med gå åt! Det finns ju andra saker med som barnen i området kommit med, som strumpor, träningskläder, korvar och ja, en massa olika saker. Jag köper inte varje gång. Bara om det är goda saker att äta, eller smarta saker att ha på sig.

Andra sätt att tjäna pengar på

När man är med i ett lag, så finns det flera sätt att tjäna pengar till laget på. Det gäller bara att vara om sig och kring sig samt att man väljer produkter som man vet kommer att sälja bra i det område man tänker sig sälja i.

 

 

9 Jan 2018