Skulle vilja starta ett café

Något jag ibland tänker på är att jag skulle vilja ha ett alldeles eget café. En annan kompis startade för ett tag sedan eget och hittade lokal via Relier. Kanske jag med skulle kunna göra det. Jag skulle vilja ha ett lite mer av gammaldags café, där jag självklart bakar själv, allt från grunden. Jag gillar ju att baka så varför inte då ha det som jobb tänker jag? Jag skapar ju en del egna recept med, det kan vara intressant att se om andra skulle vilja äta av det. Om man har ett café så märker man ju snart vad det är som går bra att sälja och vad folk väljer mindre av.

Hitta på nya recept

Just det där med att hitta på nya recept är inte så svårt. Det är bara att våga testa sig fram. Jagf har ibland kombinerat recept som redan finns och fått bra grejer av det. Sedan har det så klart även blivit en del misslyckade kakor med så sett. Det är sånt man får räkna med när man testar sig fram i köket. Det är ju så man lär sig vad som fungerar ihop.

Får fundera vidare

Jag får fundera ett tag till på detta med att starta café. Är ju kanske inte bara och bara när det gäller just mat man har att göra med. Är ju vissa regler och så vidare med lokaler och annat. Så vi får väl se hur det blir med det hela. 

21 Aug 2019