Viktigt att ta hand om sig själv också

Det är väldigt viktigt att må bra i vardagen, inte bara glädja andra med sina bakverk. Jag försöker hela tiden göra saker för mig själv, så att jag mår bra. Det kan vara allt från permanent hårborttagning Stockholm, till att åka på spa, till att njuta av en timmes ansiktsbehandling. Det är skönt att få bli ompysslad, oavsett om det handlar om att ta bort hår, eller att få en massage. Nyligen var jag just iväg för att få en permenent hårborttagning Stockholm,  nu är det ju snart vår och höst menar jag och då är det skönt att vara hårfri! Något mer jag brukar göra för att ta hand om mig, det är att göra eget hemmaspa. Då går det att ta saker från köket!

Må bra på alla sätt

Det finns en mängd olika sätt att må bra för. För dig kanske det är att dricka kaffe och läsa en bok, för en annan är det att gå promenader i skogen. För mig är det ju ofta olika skönhetsbehandlingar som gäller. Det gäller att hitta det som gör att man mår bra och sedan se till att frigöra tid till att just göra det.

Hitta tid i vardagen

Det gäller att ta tillvara de små stunderna i vardagen för att njuta av det du gillar att göra. Det gör att du orkar med allt annat, som alla måsten som ska göras. Så se till att hitta din tid för dig själv.

20 Mar 2018